تاثیر غذا خوردن جلوی آینه
انسان موجودی اجتماعی است و بیشتر افراد از بودن در جمع لذت میبرند. حتما بارها شنیدهاید که افراد معتقدند که غذا خوردن در جمع لذت دوچندانی دارد. به عنوان نمونه، در همین کشور خودمان مثلا میگویند آبگوشت را باید دسته جمعی خورد زیرا تنهایی لذتی ندارد.
از سویی دیگر، برخی افراد بهطور کل وقتی تنها هستند اشتهای کمتری برای غذا خوردن دارند که همین موضوع روی سلامت آنها تاثیر میگذارد. شاید باورتان نشود توصیه محققان برای چنین افرادی این است که جلوی آینه غذا بخورند تا مقدار غذای بیشتری مصرف کنند.
متخصصان ژاپنی در آزمایشهای خود نیز مهر تایید بر این موضوع زدهاند. یعنی طبق یافتههای آنها آینه میتواند تاثیر مثبتی بر تنهاترین افراد جامعه داشته باشد. این متخصصان معتقدند حتی تنهایی غذا خوردن بر سلامت میانسالان نیز تاثیر منفی میگذرد زیرا غذا خوردن با لذت میتواند بر کیفیت زندگی آنان مرتبط باشد.
بنابراین اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که تنها غذا خوردن میتواند برای شما افسردگی و از دست رفتن اشتها را بهدنبال داشته باشد نشستن و غذا خوردن جلوی آینه را امتحان کنید.
تکنولوژی در خدمت تامین امنیت صنعت فینتک
نگرانی درباره امنیت و حفظ پول و سرمایه، دغدغهای همیشگی بوده است. این روزها ما همانقدر که نگران حفظ اطلاعات شخصی
و هویتمان در فضای مجازی هستیم، به حفظ امنیت داراییها و پولمان هم فکر میکنیم و دلایل خوبی هم برای این نگرانی
داریم. بررسیهای تحقیقاتی انجامشده توسط گروه مشاورهای Aite-Novarica Group نشان میدهد که ۴۷ درصد از جمعیت آمریکا در سال ۲۰۲۰، یکی از انواع مختلف سرقت هویت مالی را تجربه کردهاند. شبکه خبری CNBC هم اخیرا گزارش کرده است که میزان ضررهای ناشی از کلاهبرداری در سال ۲۰۲۱ به ۸/ ۵ میلیارد دلار رسیده است که نسبت به سال۲۰۲۰ رشد ۷۰درصدی داشته. این حالا تنها مشکل مردم آمریکا نیست؛ تقریبا نیمی از شرکتکنندگان کانادایی در یک نظرسنجی اظهار کردهاند که در دورههایی از زندگیشان قربانی کلاهبرداری مالی بودهاند.
هوش مصنوعی احتمال مرگ را پیش بینی می کند
محققان یک سیستم هوش مصنوعی ابداع کردهاند که احتمال مرگ افراد در نتیجه ایست قلبی را پیشبینی میکند. نتایج پژوهشی که اخیرا در نشریه «نیچر کاردیوواسکولار ریسرچ» منتشر شده نشان میدهد که یک سیستم هوش مصنوعی میتواند زمان احتمالی مرگ بر اساس ایست قلبی را پیشبینی کند. طبق گزارشها سیستم هوش مصنوعی مذکور در ردیابی الگوهایی در MRI قلب کارآمدتر از پزشکان است که با چشم غیرمسلح نمیتوان آن را بررسی کرد. ناتالیا ترایانووا محقق ارشد این پژوهش میگوید: آریتمی قلبی دلیل ۲۰درصد از مرگهای روی داده در سراسر جهان است. حال آنکه انسان دانش اندکی درباره دلیل وقوع آن یا مشخص کردن افرادی که در معرض این خطر هستند، دارد. ترایانووا و همکارانش از تصاویر قلبی استفاده کردند که کنتراست آنها ارتقا یافته بود تا اطلاعاتی را نشان دهد که معمولا از چشم انسان پنهان است. محققان با استفاده از این روش توانستند گسترش اسکار را در صدها بیمار واقعی بیمارستان جانز هاپکینز ببینند.